Camping Break Out Groningen

Home

Welkom!

Camping Break Out Groningensluit maandag 11 september 2023 definitief haar deuren!

Camping Break Out Grunopark sluit maandag 11 september 2023 definitief haar deuren!

Het is mogelijk om te komen kamperen tot en met zondag 10 september 2023. Mocht u onverhoopt een boeking na bovenstaande datum hebben gemaakt, dan hebben wij contact met u opgenomen.  Hebben wij u niet kunnen bereiken? Dan verzoeken wij u vriendelijk zelf contact met ons op te nemen.  

Camping Break Out Grunopark

"De poort tussen stad en ommeland"

Camping Break Out Groningen is een camping die al jaren bestaat. De laatste jaren is er echter veel veranderd.

We zijn van een camping die voornamelijk uit stacaravans bestond, naar een toeristische camping getransformeerd. Het grootste deel van de stacaravans hebben plaatsgemaakt voor mooie toeristische velden tussen het groen en aan het water. De sanitairgebouwen zijn vernieuwd, er is een camperserviceplek gekomen en er zijn mooie verhuuraccommodaties geplaatst.

Ook aan activiteiten is er geen gebrek. Naast lekker ravotten, op avontuur over het campingterrein, boomhutten bouwen of lekker spelen op het strand kan je  waterskiën, klimmen of boogschieten. Vervelen ga je je niet!

Zin in lekker eten & drinken? Dan kan je plaatsnemen in Paviljoen de Seizoenen voor een lekkere lunch of diner. Het paviljoen, gelegen aan de waterskibaan biedt uitzicht op het water én dus de wateractiviteiten.

Locatie

Camping Break Out Groningen ligt op 10 autominuten van de stad Groningen, maar als je op jouw door groen omringde plek staat, merk je hier niets van! Dé ideale uitvalsbasis om in alle rust te profiteren van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Openingstijden

De camping is geopend van 1 April t/m 1 Oktober. Bij onze receptie kan je van 09:00 tot 17:00 terecht.

Liever een latere aankomst? Geef het vooraf even aan, dan kan dat zeker geregeld worden!

Activiteiten

Op- en om de camping is voldoende te beleven. Boomhutten of een vlot bouwen, op avontuur over het terrein, waterskiën, klimmen en boogschieten is op het park mogelijk. In de buurt zijn allerlei musea, borgen & kerken, de stad Groningen, mooie natuurgebieden en leuke uitstapjes.

Mogelijkheden

Op de camping kan je uiteraard met eigen kampeermiddel komen kamperen. Liever geen gedoe? Dan kan je ook ingerichte safaritenten bij ons huren.