Tent, Caravan of Vouwwagen?

Camping Break Out Groningen is de poort tussen stad en ommeland. Onze camping biedt ruime plekken voor tenten, caravans en vouwwagens

Iedereen mag bij aankomst zelf een plekje op de camping uitzoeken. Er is keuze tussen plekken aan het water of plekken tussen het groen. Ieder toeristisch veld is zó opgezet dat je op iedere mogelijke manier je tent op kunt zetten. We hanteren geen “vaste”, afgezette plekken.

Meer weten?

Camperplekken

De verharde camperplekken zijn allemaal uitgerust met water, electriciteit en een aansluiting op het riool.

Ze zijn mooi gesitueerd tussen het groen óf aan het water. Iedere plek is ruim en er is dus voldoende plek om een eigen zitje te creeëren.

Bij de ingang van de camping is een camperserviceplek beschikbaar. Deze is bij een overnachting uiteraard vrij te gebruiken.

Alles over campers

Safaritenten

Op onze camping zijn verschillende safaritenten te huur.

Onze ingerichte safaritenten bieden plek voor 6 personen. Deze staat op een heerlijk plekje aan het water.  Geschikt voor grotere groepen, denk aan een familieweekend of een uitje met de sportclub.

Daarnaast de luxere 4 persoons safaritenten met sanitair! Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Onze nieuwste aanwinst is de Duo-Lodge, twee simpele tweepersoons safaritenten.  Geschikt voor de rondtrekkende reiziger of een lang romantisch weekend zonder afleidingen.

Meer over safaritenten
Arrangementen

Meer dan alleen een kampeerplek

Zijn jullie op zoek naar meer dan alleen een kampeerplek? Zijn jullie op zoek naar een complete vakantie? Neem dan eens een kijkje bij onze kampeerarrangementen.

Meer over arrangementen
Familievakantie