Activiteiten op het park

Ga op avontuur, boek een activiteit of leef je uit met het animatieteam!

Break Out Grunopark is de organisatie die alle activiteiten organiseerd die op en rondom de camping plaatsvinden. Naast waterskiën, klimmen of escapen kunnen er ook verschillende groepsgames gespeeld worden. Meer informatie over de groepsactiviteiten vind je op de website van Break Out Grunopark. Voor meer informatie over de individuele- en campingactiviteiten zit je goed! Lees snel verder.

Voor de avonturier...

Buiten spelen!

Ons terrein leent zich uitstekend voor de kleine én grote avonturier. Want wat is er uiteindelijk nou leuker dan "gewoon", lekker buitenspelen?

Bouw een boomhut met takken uit het bos, creeër een vlot met hout dat je vindt op het strand, bouw een zandkasteel of trek er samen op uit en ontdek de natuur op de camping.

We wensen je alvast héél veel plezier op jullie persoonlijke avontuur!

Op avontuur
Tennisbanen Break Out Groningen
Voor de sportieveling...

Tennisbanen

Op de camping liggen 3 tennisbanen.

Zin om te tennissen? Reserveer dan jouw tennisbaan bij de receptie. Geen racket of ballen mee? Geen probleem! Bij de receptie kan je deze lenen.

Lessen tijdens jouw vakantie? Dat kan! Tennisleraar Mark Veldmate geeft les op de banen van de acmping. In de vakanties leert hij je graag het een en ander bij.
Neem voor lessen in jouw vakantie contact op met Mark. Zijn telefoonnummer is: 06-30 09 84 10

Voor de echte waterrat...

Waterskiën & Wakeboarden

Zin in een sportieve & avontuurlijke wateractiviteit? Dan is Waterskiën of wakeboarden dé way to go. Onze kundige instructeurs geven je snel een uitleg waarna jij je ski’s of wakeboard mag aantrekken en de eerste poging mag wagen. Kom je direct tot de eerste bocht of was het vertrek toch nog net iets te lastig?
Kom er achter tijdens deze spectaculaire wateractiviteit!

Goed om te weten
- Om te mogen waterskiën heb je 2 zwemdiploma's nodig.
- Vanaf ca. 7/8 jaar zijn de meeste kinderen sterk genoeg om te kunnen waterskiën.
- Er zijn maximaal 30 personen per uur
- Prijzen zijn altijd inclusief gebruik van zwemvest (verplicht), helm (verplicht) en ski's
- Een wakeboard of wetsuit kan je bij ons huren
- We raden je altijd aan te reserveren.

Prijzen
Voor camping gasten hanteren we speciale prijzen. Normaal gesproken kost een uur waterskiën 18,-. Slaap je op onze camping? Dan kan je voor 12,50 een uur waterskiën boeken.

Verder zijn er kosten verbonden aan het huren van:
Wetsuit:5,- | Wakeboard: 7,-

Reserveer hier jouw waterski-avontuur!
Kamperen in Groningen
Klimpark
Ik hou van avontuur...

Klimpark

Het klimpark is een leuk en uitdagend avontuur voor jong en oud! Je klimt verschillende parcoursen op 4 en 8 meter hoog. Op alle parcoursen kom je verschillende obstakels en hindernissen tegen. Klim je alle routes? Dan overwin jij:

- 32 hindernissen
- 7 ziplines

Wat is een hindernis?

Alle hindernissen zijn anders! Voorbeelden van hindernissen zijn bijvoorbeeld een verticaal net, een brug met losse balken of een V-brug met één touw laag en twee touwen hoog.

Wat is een zipline?

Een zipline is een soort tokkelbaan. Je zit met een katrol vast een een stevig touw en 'vliegt' van punt 1 naar punt 2. Leuk én spannend!

Goed te weten

  • Je mag altijd 2 1/2 uur klimmen.
  • Om te klimmen moet je minimaal 1.20m zijn.
  • Tussen de 1.20m en 1.40m moet er altijd een volwassene mee klimmen.
  • Boven de 1.40m mag er vrij geklommen worden.
  • Buiten onze openingstijden zijn we open vanaf 5 personen.
  • Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via onderstaande button.

Prijzen
Ook klimmen kan voor een speciaal campingtarief.
Normaal gesproken betaal je 16,5 per persoon. Slaap je op de camping? Dan mag je voor 12,50 komen klimmen.

Reserveer het klimpark!
Ik hou van puzzelen...

Escaperooms

Op de camping zijn 3 escaperooms aanwezig. Alle escaperooms hebben een ander thema en zowel in het uiterlijk als de inhoud van de rooms zie je dit thema terug. De verschillende thema's zijn:

Escape from Mars
Samen vlieg je in een heuze raket naar Mars. Daar aangekomen staan er verschillende opdrachten voor jullie klaar. Komen jullie op tijd weer op aarde?
Escape from Mars is te spelen met minimaal 5 en maximaal 8 personen.

Escape the Classroom
Ingericht als klaslokaal uit de jaren '70 en uitgerust met verschillende schoolvakken. Wat weet jij nog van geschiedenis, aardrijkskunde, scheikunde en biologie? Genoeg om binnen een uur te ontsnappen? Kom er acter en speel the Classroom!
Deze escaperoom is te spelen met minimaal 3 en maximaal 8 personen. LET OP! Hij kan omgebouwd worden tot kinderescaperoom en op die manier gespeeld worden door een groep bestaande uit alleen kinderen. Een mix kind/volwassene is ook een optie. Geef dit vooraf even aan.

Escape the Bar
Een echte bruine kroeg stappen jullie binnen aan het begin van deze uitdaging. Het enige wat in deze kroeg niet mogelijk is, is het bestellen van drinken: Ontsnappen dus! Lukt het jullie deze kroegspellen en raadsels op te lossen?
De Bar is te spelen met minimaal 3 en maximaal 7 personen.

Prijs
Een escaperoom kost 100,-per kamer en duurt maximaal een uur.

Reserveer hier een escaperoom!
Escaperoom classroom
Escaperoom Groningen
Escaperoom Groningen
Animatieteam kinderen
Ik heb kinderen...

Ons animatieteam

In alle schoolvakanties is er een animatieteam op de camping aanwezig. Zowel in de ochtend áls in de middag is er een programma voor de kinderen op de camping.

Het animatieteam is bedoeld voor kinderen van 5 tot ongeveer 12 jaar. Jonger of ouder en ook zin om mee te doen? Geen probleem natuurlijk!

Het animatieprogramma verschilt iedere week. Een boekje met hierin het animatieprogramma kan je ophalen bij de receptie.
Activiteiten zijn heel divers: Van een outdoorspeurtocht tot knutselen en van op avontuur in het klimpark tot een avontuurlijke teamgame. Alles komt voorbij!

Meer over...

Op het park is nog veel meer te doen!

Benieuwd? Bekijk dan eens de site van Break Out Grunopark!

Break Out Grunopark