Activiteiten op het park

Bij Break Out Groningen is voldoende te beleven! Je kunt waterskiën op onze 900 meter lange kabelskibaan, klimmen in het outdoor-klimpark of escapen in één van de 3 escaperooms.

Naast de activiteiten die er op het park standaard aanwezig zijn, wordt er in de vakanties een leuk programma voor kinderen neergezet. Het animatieprogramma voor kinderen vind je terug op de website en bij de receptie.

Bekijk alle activiteiten op het park

In de stad

In de stad Groningen is ontzettend veel te doen en te zien. Het Forum en het Groninger museum zijn bijvoorbeeld zeker een bezoekje waard, maar ook de prinsentuin en de wekelijkse markt mag je niet missen!

Ook worden er gedurende het jaar verschillende festivals in de stad georganiseerd. Stadspark Live, Eurosonic/Noorderslag en Noorderzon zijn de meest bekende.

Meer activiteiten in de stad Groningen

In de provincie

Groningen is een prachtige provincie met verschillende natuurgebieden. Het Roegwold, de Lettelberterpetten en Boertange zijn hier voorbeelden van.

Naast mooie natuur kan je een bezoekje brengen aan Abraham’s Mostermakerij, verschillende borgen en kerken, de zeehondencrèche, het zeeaquarium of de wadden. Dichterbij huis vind je het Novo hertenkamp in Harkstede en heeft Meerstad een strand waar je bootjes kunt huren.

Meer activiteiten in de provincie